Tarkoitukseni on siis pudottaa mahdollisimman paljon painoa. Yksinkertaisesti. Mutta ei välttämättä yksinkertaista. Olen entinen anorektikko (parantunut vuosia sitten) ja nyt jo melkein ylipainoinen. Peilikuvani oksettaa itseäni. En ole koskaan painanut näin paljon. 63.1. Ällöttävää ! Pituuteni on 159cm. Lyhyt ja paksu. Tavoite olisi tiputtaa painoa ainankin noin 10kg.

Ajattelin aloittaa huomisesta. Kaikki laihdutuskuurit alkavat aina huomisesta. Tämän viikon perjantaihin asti ajattelin toimia näin: aamulla kahvi (en voi heti jättää kokonaan pois !), päivällä koulussa lämmin ruoka ja salaattia, kotona ei illalla enää muuta kuin vettä. Sitten lauantaina alkaa hedelmäpaasto ! Tekisi mieli aloittaa heti, mutta koulussa on pakko syödä. Ja sitten seuraava viikko on sopivasti hiihtolomaa niin on aikaa paastota ja liikkua mahdollisimman paljon ! Rakastan liikuntaa mutta välillä iskee ylitsepääsemätön laiskuus.

Huomista odotellessa siis.. Nyt olen vain päättänyt onnistua. PAKKO ! Huomenna siis tuolla uudella tai no väliaikaisella ruokavaliolla ja sitten erityisen suurella liikuntamäärällä. Liikunnoiksi suunnittelin aamulla puolen tunnin juoksulenkki ennen koulua, kävely koulusta kotiin (5km) ja illalla tunniksi kuntosalille.

Huomenna voin kertoa lisää aikaisemmista laihdutuksista ja muutenkin lisää itsestäni, nyt lähden kuitenkin nukkumaan että jaksan aamulla herätä aikaisin (juoksemaan!).. Yöllä tulisi taitoluistelun lyhytohjelma Vancouverista klo 02.30 muistaakseni, mutta enpä taida jaksaa herätä sitä katsomaan, vaikka taitoluistelusta tykkäänkin ja ihailen Kiiraa sekä Lauraa suuresti :) Nyt siis öitä<3